Buscar
  • Enfokart

Enfokart segueix col·laborant amb les companyies de teatre


Enfokart ha tornat a participar en la difusió d'un espectacle de teatre que el proper 7 i 8 de març es representarà al Bravium de Teatre de Reus. Parlem de "Vintage de dalt a baix", on a través d'uns personatges esbojarrats i trets del tunel del temps, fan passar una estona ben entretinguda, molt musical i on el públic té un protagonisme molt particular. Enfokart s'ha encarregat de tota la fotografia de promoció.

Enfokart ha vuelto a participar en la difusión de un espectáculo de teatro que el próximo 7 y 8 de marzo se representará al Bravium Teatre de Reus. Hablamos de "Vintage de dalt a baix", donde a través de unos personajes alocados y traidos del tunel del tiempo, hacen pasar un rato muy entretenido y musical,

donde el público tiene un protagonismo muy particular. Enfokart se ha encargado de toda la fotografía de promoción.


11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo