Buscar
  • Enfokart

Enfokart ja és operador de vol autoritzat per AESA


Enfokart ja és operador de vol per drons de 0 a 25 kg autoritzat per AESA, l'Agència Estatal de Seguretat Aèria. Això vol dir que ja podem operar i treballar, realitzant fotografia i imatges aèries, i qualsevol feina amb drons que la normativa actual permet. No dubteu en contactar per consultar qualsevol dubte o necessitat que tingueu en aquest àmbit, i que intentarem resoldre amb la màxima eficàcia i professionalitat.

Enfokart ya es operador de vuelo para drones de 0 a 25 kg autorizado por AESA, la Agencia Estatal de Seguridad Aérea. Esto significa que ya podemos operar y trabajar, realizando fotografía e imágenes aéreas, y cualquier trabajo con drones que la normativa actual permite. No dude en contactar para consultar cualquier duda o necesidad que tenga en este ámbito, y que intentaremos resolver con la máxima eficacia y profesionalidad.


19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo