Buscar
  • Enfokart

Enfokart afegeix servei de drons per les produccions i projectes dels seus clients.


Enfokart afegeix un nou servei als que ja te fins ara, que és la fotografia i gravació aèria, mitjançant un dels drons amb més prestacions del mercat, l'Inspire 2. Aquest aparell ofereix gravació a 4K i 60 fps, sensor d'una polsada, càmera amb rotació de 360°, fotografia a 14 mpx, transmissió de vídeo en directe, velocitat màxima de 94 k/h, sensors d'obstacles, etc. Un aparell amb una alta qualitat d'imatge i amb sistemes de seguretat afegits que fan que volar aquest dron sigui molt segur. La llicència de dron i la futura acreditació d'operador de vol per part d'AESA complementen l'experiència i la seguretat que és necessària per pilotar aquests tipus d'aparells.

Enfokart añade un nuevo servicio a los que ya ofrece, que es la fotografía y grabación aérea, con uno de los drones con mas prestaciones del mercado, el Inspire 2. Este aparato ofrece grabación en 4K i 60 fps, sensor de una pulgada, cámara con rotación de 360º, fotografía a 14 mpx, transmisión de vídeo en directo, velocidad máxima de 94 k/h, sensores de obstaculos, etc. Un aparato con una calidad de imagen i unos sistemas de seguridad añadidos que hacen que volar este dron sea muy seguro. La licencia de dron y la futura acreditación de operador de vuelo por parte de AESA complementan la experiencia y la seguridad que es necesaria para pilotar este tipo de aparatos.


17 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo