Buscar
  • Enfokart

EL PROJECTE "OFICIS" A ESPLUGUES DE LLOBREGAT


El projecte "OFICIS", l'exposició de fotografies sobre diferents oficis i artesans, aterra al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues de Llobregat el pròxim dilluns 3 d'octubre. La presentació anirà a càrrec d'en Xavier Orriols, etnògraf, músic popular, lutier i estudiós de la cultura popular i tradicional, i un dels protagonistes dels oficis que en aquesta exposició s'ofereix. Aquesta inauguració es farà a les 20.30 h.

El proyecto "OFICIS", la exposición de fotografías sobre diferentes oficios y artesanos, aterriza en el Casal de Cultura Robert Brillas de Esplugues de Llobregat el próximo lunes 3 de octubre. La presentación ira a cargo de Xavier Orriols, etnógrafo, músico popular, lutier y estudioso de la cultura popular y tradicional, y uno de los protagonistas de los oficios que en esta exposición se ofrecen. Esta inauguración se hará a las 20:30 h.


7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo