Buscar
  • Manelic

MÉS ARTESANS AL PROJECTE "OFICIS"


Aquesta passada setmana ha estat ben productiva amb nous contactes i dates concretes per fer més gran de contingut el projecte "Oficis": Un sabater artesanal (dels que ja en queden pocs) I una filadora i tenyidora de llanes amb productes naturals, s'afegeixen al llistat que dia a dia vaig augmentant. I aquesta setmana que comencem faré la visita a un d'ells.

Esta pasada semana ha sido muy productiva, con nuevos contactos y fechas concretas para hacer mas grande de contenido el proyecto "Oficis": Un zapatero artesanal (de los que ya quedan pocos) i una filadora y teñidora de lanas con productos naturales, se suman al listado que dia a dia va aumentando. Y esta semana que empezamos haré una visita a uno de ellos.


3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo