Buscar
  • Manel Martí

IL·LUMINAR AMB UN IPAD


De vegades no cal tenir un gran equip de flaixos d'estudi per il·uminar un objecte. Fins i tot podem crear efectes amb coses que generin llum per si soles. En aquest cas amb un ipad. Per fer aquesta toma, tan sols cal preparar abans la tablet amb una imatge blanca i una altra de color (en aquest cas blau), ajustar la càmera a una exposició llarga, i enfosquir al 100% l'estudi. Una vegada pressionem el disparador, amb l'ipad amb la imatge blanca la passem ràpidament per l'objecte diverses vegades, tenint en compte que la pantalla mai miri cap a la càmera, ja que ens apareixeria una estela blanca que no ens interessa. Quan creiem que ja ha rebut prou llum, canviem la pantalla a la de color, i la passem per darrere de l'objecte. En el meu cas vaig instal·lar un suport a un dolly (rodes de trípode) per aconseguir un moviment el més estable possible. No cal dir que haureu de fer diferents proves fins a trobar la que ens agradi més.

A veces no hace falta tener un gran equipo de flases de estudio para iluminar un objeto. Hasta podremos crear efectos con cosas que generen luz por si solos. En este caso un ipad Para realizar esta toma solo hace falta preparar la tablet con una imagen blanca y otra de color (en este caso azul), ajustar la cámara a una exposición larga y oscurecer al 100% el estudio. Una vez pulsamos el disparador, con el ipad con la imagen blanca lo pasamos rápidamente por el objeto varias veces, teniendo en cuenta de que la pantalla nunca mire hacia la cámara, ya que nos aparecerá una estela blanca que no nos interesa. Cuando creamos que ya ha recibido bastante luz, cambiaremos la pantalla a la de color, y la pasamos por detrás del objeto. En mi caso instalé un soporte a un dolly (ruedas de tripode) para conseguir un movimiento lo mas estable posible. No hace falta decir que tendréis que hacer pruebas hasta encontrar la que os guste mas.

#luz #iluminar #recursos #ipad #dispararsinflash #iluminarconipad

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo