Buscar
  • Manel Martí

PROJECTE OFICIS


Des de fa ja uns mesos, he començat un projecte personal anomenat "Oficis", que consisteix a fer un apropament mitjançant fotografies a diferents professions que per la seva peculiaritat (poca gent que s'hi dedica, presència merament testimonial, professions poc habituals), puguin ser de l'interès de la gent. Esquiladors d'ovelles, un lutier d'instruments, un director d'orquestra, un mestre faller,.... personatges que treballen dia a dia amb elements o llocs que per la majoria de nosaltres no en són ni familiars ni comuns. El resultat de tot aquest treball es veurà reflectit en una exposició que més endavant anunciaré lloc, però que ja puc avançar que serà al mes de març de 2016.

Desde hace ya unos mese, he empezado un proyecto personal llamado "Oficis", que consiste en hacer una aproximación mediante fotografías a diferentes profesiones que por su peculiaridad (poca gente que se dedica, presencia meramente testimonial, profesiones poco habituales), puedan ser del interés de la gente. Un esquilador de ovejas, un lutier de instrumentos, un director de orquesta, un maestro fallero,... personajes que trabajan día a día con elementos o en lugares que para la mayoría de nosotros no nos son ni familiares ni comunes. El resultado de todo este trabajo se verá reflejado en una exposición que mas adelante anunciaré lugar, pero que ya puedo avanzar que será en el mes de marzo del 2016.

#oficis #fotografies #exposició #falles #fotos #gralla #esquilador

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo