Enfokart segueix ajudant a empreses a mostrar el que fan.

August 3, 2018

Un dels objectius d'Enfokart és ajudar a empreses i organismes a mostrar visualment el que fan als seus clients. I amb això hem estat treballant últimament: un distribuidor europeu de persianes, la nova imatge del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona o les muntures de MartraVisions son alguns exemples. La comunicació amb el client per trobar la millor imatge és bàsica per assolir els objectius que ens proposem.

Uno de los objetivos de Enfokart es ayudar a empresas y organismos a mostrar visualmente lo que hacen a sus clientes. Y en eso hemos estado trabajando ultimamente: un distribuidor europeo de persianas, la nueva imagen del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona o las monturas de Martravisions son algunos ejemplos. La comunicación con el cliente para encontrar la mejor imagen es básica para conseguir los objetivos que nos proponemos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2015 por Manel Martí

Prohibida la reproducción total o parcial de las imagenes de esta web