Enfokart afegeix servei de drons per les produccions i projectes dels seus clients.

August 28, 2017

 Enfokart afegeix un nou servei als que ja te fins ara, que és la fotografia i gravació aèria, mitjançant un dels drons amb més prestacions del mercat, l'Inspire 2. Aquest aparell ofereix gravació a 4K i 60 fps, sensor d'una polsada, càmera amb rotació de 360°, fotografia a 14 mpx, transmissió de vídeo en directe, velocitat màxima de 94 k/h, sensors d'obstacles, etc. Un aparell amb una alta qualitat d'imatge i amb sistemes de seguretat afegits que fan que volar aquest dron sigui molt segur. La llicència de dron i la futura acreditació d'operador de vol per part d'AESA complementen l'experiència i la seguretat que és necessària per pilotar aquests tipus d'aparells.

Enfokart añade un nuevo servicio a los que ya ofrece, que es la fotografía y grabación aérea, con uno de los drones con mas prestaciones del mercado, el Inspire 2. Este aparato ofrece grabación en 4K i 60 fps, sensor de una pulgada, cámara con rotación de 360º, fotografía a 14 mpx, transmisión de vídeo en directo, velocidad máxima de 94 k/h, sensores de obstaculos, etc. Un aparato con una calidad de imagen i unos sistemas de seguridad añadidos que hacen que volar este dron sea muy seguro. La licencia de dron y la futura acreditación de operador de vuelo por parte de AESA complementan la experiencia y la seguridad que es necesaria para pilotar este tipo de aparatos.

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2015 por Manel Martí

Prohibida la reproducción total o parcial de las imagenes de esta web