EL PROJECTE "OFICIS" A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

September 23, 2016

 

El projecte "OFICIS", l'exposició de fotografies sobre diferents oficis i artesans, aterra al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues de Llobregat el pròxim dilluns 3 d'octubre. La presentació anirà a càrrec d'en Xavier Orriols, etnògraf, músic popular, lutier i estudiós de la cultura popular i tradicional, i un dels protagonistes dels oficis que en aquesta exposició s'ofereix.
Aquesta inauguració es farà a les 20.30 h.

 

El proyecto "OFICIS", la exposición de fotografías sobre diferentes oficios y artesanos, aterriza en el Casal de Cultura Robert Brillas de Esplugues de Llobregat el próximo lunes 3 de octubre. La presentación ira a cargo de Xavier Orriols, etnógrafo,  músico popular, lutier y estudioso de la cultura popular y tradicional, y uno de los protagonistas de los oficios que en esta exposición se ofrecen.
Esta inauguración se hará a las 20:30 h.

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2015 por Manel Martí

Prohibida la reproducción total o parcial de las imagenes de esta web