PROPERES EXPOSICIONS DEL PROJECTE "OFICIS"

August 16, 2016

 

Les fotografies del projecte OFICIS es podran tornar a veure de l'1 al 15 d'octubre al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) i del 29 de març al 16 d'abril del 2017 a la Sala Roc de l'Institut d'Estudis Vallenç a Valls (Alt Camp)

 

Las fotografias del projecto OFICIS se podranvolver a ver del 1 al 15 de octubre al Casal de Cultura Robert Brillas de Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) y del 29 de marzo al 16 de abril del 2017 a la Sala Roc del Institut d'Estudis Vallenç a Valls (Alt Camp)

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2015 por Manel Martí

Prohibida la reproducción total o parcial de las imagenes de esta web