ÚLTIMES SESSIONS DE FOTOS PEL PROJECTE OFICIS

February 9, 2016

 

El passat diumenge vaig tenir la possibilitat de "seguir" l'activitat del Gerard Pastor, compositor, músic i director d'orquestra que també participa en el projecte Oficis. El seu espai d'inspiració i treball i un assaig d'un concert van ser les activitats de la segona i última sessió amb ell.

 

El pasado domingo tuve la posibilidad de "seguir" la actividad de Gerard Pastor, compositor, músico y director de orquesta que también participa en el proyecto Oficis. Su espacio de inspiración y trabajo y un ensayo de un concierto fueron las actividades de la segunda y última sesión con el.

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2015 por Manel Martí

Prohibida la reproducción total o parcial de las imagenes de esta web