MÉS ARTESANS AL PROJECTE "OFICIS"

December 14, 2015

 

Aquesta passada setmana ha estat ben productiva amb nous contactes i dates concretes per fer més gran de contingut el projecte "Oficis": Un sabater artesanal (dels que ja en queden pocs) I una filadora i tenyidora de llanes amb productes naturals, s'afegeixen al llistat que dia a dia vaig augmentant. I aquesta setmana que comencem faré la visita a un d'ells.

 

Esta pasada semana ha sido muy productiva, con nuevos contactos y fechas concretas para hacer mas grande de contenido el proyecto "Oficis": Un zapatero artesanal (de los que ya quedan pocos) i una filadora y teñidora de lanas con productos naturales, se suman al listado que dia a dia va aumentando. Y esta semana que empezamos haré una visita a uno de ellos.

 

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 por Manel Martí

Prohibida la reproducción total o parcial de las imagenes de esta web

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon