Buscar

PRIMERES PROVES D'IMPRESSIÓ

Ja comencen a arribar les primeres proves d'impressió per les ampliacions de les fotos seleccionades per l'exposició del Projecte Oficis. Tota la feina pot no servir de res si després les reproduccions no tenen la qualitat necessària. De moment va bé. Ya empiezan a llegar las primeras pruebas de impresión para las ampliaciones de las fotos seleccionadas para el "Projecte Oficis". Todo el trabajo no sirve de nada si después las reproducciones no tienen la calidad necesaria. De momento va bien.

NOVA INCORPORACIÓ AL PROJECTE OFICIS

Primera sessió de fotografies amb la Dolors, restauradora de vitralls i que durant aquesta setmana la "seguiré" en les diferents tasques que aquesta feina cal: treball in situ, al taller, etc. Primera sesión de fotografías con Dolors, restauradora de vitrales y que durante esta semana la "seguiré" en las diferentes faenas que esta profesión necesita: trabajo in situ, al taller, etc.

ÚLTIMES SESSIONS DE FOTOS PEL PROJECTE OFICIS

El passat diumenge vaig tenir la possibilitat de "seguir" l'activitat del Gerard Pastor, compositor, músic i director d'orquestra que també participa en el projecte Oficis. El seu espai d'inspiració i treball i un assaig d'un concert van ser les activitats de la segona i última sessió amb ell. El pasado domingo tuve la posibilidad de "seguir" la actividad de Gerard Pastor, compositor, músico y director de orquesta que también participa en el proyecto Oficis. Su espacio de inspiración y trabajo y un ensayo de un concierto fueron las actividades de la segunda y última sesión con el.

EL PROJECTE OFICIS CONTINUA...

Tornat del País Valencià, dos dels artesans que tenia pendent d'acabar les sessions de fotos han estat el mestre faller de Carcaixent i l'artesà enquadernador d'Algemesí. Amb tots dos he pogut aprendre moltes coses i conèixer els "secrets" de la seva feina. Un plaer i un honor haver pogut compartir una estona del seu temps i treball. De vuelta del País Valencià, dos de los artesanos que tenia pendiente acabar las sesiones de fotos han sido el maestro fallero de Carcaixent i el encuadernador artesano de Algemesí. Con los dos he podido aprender muchas cosas y conocer los "secretos" de su trabajo. Un placer y un honor compartir un rato de su tiempo y trabajo.
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2015 por Manel Martí

Prohibida la reproducción total o parcial de las imagenes de esta web